10 تکنیک اصلی سریع نویسی جاوا اسکریپت برای مبتدیان

دسته بندی محصولات

10 تکنیک اصلی سریع نویسی جاوا اسکریپت برای مبتدیان

1397/07/23 2053
JavaScript , 4.3 از 16 رای

در این مقاله 10 تکنیک اصلی سریع نویسی جاوا اسکریپت برای مبتدیان را بررسی خواهیم کرد. تعداد زیادی میانبر جاوا اسکریپت وجود دارد، اما آن‌ها یک راهنمای رسمی ندارند. بعضی از آن‌ها واقعاً ساده هستند. اما بعضی حتی برای برنامه نویسان با تجربه هم ترسناک هستند. در این مقاله، شما می‌توانید 10 میانبر جاوا اسکریپت برای مبتدی‌ها که به شما قابلیت بهینه سازی و کوتاه نویسی کد را می‌دهد، پیدا کنید.

10 تکنیک اصلی سریع نویسی جاوا اسکریپت برای مبتدیان

میانبر‌های جاوا اسکریپت نه تنها سرعت کد نویسی را افزایش می‌دهد، بلکه خطوط را کوتاه‌تر کرده و در نتیجه سبب سریع‌تر بالا آمدن یک صفحه می‌شود. میانبر‌ها به اندازه‌ی نسخه‌های طولانی آن‌ها معتبر می‌باشند. میانبر‌ها اساسا یک چیز را نشان می‌دهند، فقط کمی جمع و جور‌تر هستند. در واقع میانبر‌ها یکی از ساده‌ترین تکنیک‌های بهینه سازی کد می‌باشد.

1. اعداد دسیمال

اگر شما مرتباً با اعداد بزرگ دسیمال کار می‌کنید، این میانبر می‌تواند یک نعمت باشد. چرا که دیگر مجبور نیستید تمام آن صفر‌ها را بنویسید، فقط آن‌ها را با نماد “e” جایگزین کنید. برای مثال، 1e8 به معنی اضافه کردن هشت صفر بعد از رقم 1 است که معادل 100000000 می‌باشد.

عدد بعد از نماد e نشان دهنده‌ی تعداد صفر‌هایی می‌باشد که قرار است بعد از عددی که قبل از نماد e نوشته شده است، بیاید. مثلا 16e4 میانبر 160000 می‌باشد.

2. افزایش ، کاهش

میانبر افزایش از دو علامت + ساخته شده است و بدین معنی است که ارزش متغیر یک واحد افزایش پیدا می‌کند. همینطور میانبر کاهش از دو علامت – تشکیل شده است و به این معناست که ارزش متغیر یک واحد کاهش می‌یابد.

این دو میانبر فقط برای داده‌های عددی کار می‌کنند. میانبر‌ها در حلقه‌ها نقش اساسی دارند که بیشترین مورد استفاده از آن‌ها در حلقه‌ی For است.

3. جمع، تفریق، ضرب، تقسیم

برای هر کدام از اعمال چهارگانه‌ی ریاضی، یک میانبر وجود دارد. جمع، تفریق، ضرب و تقسیم. آن‌ها مشابه عملگر‌های افزایش و کاهش عمل می‌کنند با این تفاوت که در اینجا می‌توانید ارزش متغیر را با هر عددی (نه فقط با یک) تغییر دهید.

در مثال زیر، متغیر I به مقدار 5 واحد اضافه می‌شود، J به اندازه 3 واحد کم می‌شود، K در 10 ضرب شده و L بر 2 تقسیم می‌شود.

I+5       J-3       K*10   L/2

4. مشخص کردن موقعیت کاراکتر

charAt() یک روش بسیار پرکاربرد است که کاراکتر یک موقعیت خاص را نشان می‌دهد ( مثلا کاراکتر پنجم از جمله) یک میانبر آسان نیز برای اینکار وجود دارد که می‌توانید استفاده کنید. شماره‌ی عدد کاراکتر را در یک کروشه بعد از دستور جمله می‌آورید.

توجه داشته باشید که charAt() بر مبنا‌ی صفر می‌باشد. بنابراین mystring[4] پنجمین کاراکتر را در جمله باز می‌گرداند (“y” در این مثال).

5. اعلام کردن متغیر‌ها به صورت کلی

اگر می‌خواهید بیشتر از یک متغیر در به صورت همزمان بسازید، لازم نیست آن‌ها را یکی یکی بنویسید. کافی است که فقط یک بار از کلمه‌ی var ( یا let ) استفاده کنید و سپس می‌توانید متغیر‌هایی که قصد ایجاد آن‌ها را دارید، با علامت کاما از هم جدا کرده و بنویسید.

با این میانبر شما می‌توانید هم متغیر‌های نامشخص و هم متغیر‌های مشخص شده را تعریف کنید.

6. تعریف کردن آرایه‌ی وابسته

تعریف کردن یک آرایه در جاوا اسکریپت کار نسبتا آسانی می‌باشد. با استفاده از دستور:

var myArray=[“apple”,”pear”,”orange”]

اگر چه تعریف کردن یک آرایه‌ی وابسته کمی پیچیده‌تر است. در اینجا شما نه تنها باید مقادیر را تعیین کنید، بلکه باید یک کلید هم برای هر کدام مشخص ‌کنید (در آرایه‌های طبیعی، کلید‌ها 0,1,2,3,… هستند).

یک آرایه‌ی وابسته، مجموعه‌ای از جفت‌های key-value است. روش طولانی عبارت است از تعریف آرایه و اضافه کردن  تک تک درایه ها است. با این حال، با استفاده از میانبر زیر، می‌توانید آرایه‌ی وابسته را با تمامی درایه‌های آن بصورت همزمان تعریف کنید.

در مثال زیر، آرایه‌ی وابسته‌ی myarray مکان تولد (متغیر‌های اصلی) را به مردم مشهور (کلیدها) اختصاص داده است.

7. تعریف کردن یک شی

میانبر مشخص کردن شی شبیه به میانبر آرایه‌های وابسته کار می‌کند. اگر چه در اینجا خبری از متغیر‌های مبتنی بر کلید نیست و به جای آن متغیر‌های مبتنی بر ویژگی قرار گرفته‌اند که باید بین {} قرارشان بدهید.

تنها تفاوت نوشتار میانبرها، قرار نگرفتن مشخصات شیء در بین علامت کوتیشن است. (name ، placeOfBirth ، age ، wasJamesBond  در مثال زیر )

8. استفاده از عملگر شرطی

عملگر شرطی(سه گانه) معمولا میانبر موارد if-else هستند که از 3 قسمت تشکیل شده اند.

  1. شرط
  2. در صورت درست بودن شرط چه اتفاقی می‌افتد (if)
  3. در صورت اشتباه بودن شرط چه اتفاقی می‌افتد (else)

در مثال زیر ما یک پیام ساده (در قالب متغیر پیام) برای افرادی که می‌خواهند به کلاب ( club ) وارد شوند فرستادیم. با استفاده از میانبر فقط یک خط کد برای ارزیابی استفاده شده است. اگر می‌خواهید آن را تست کنید فقط آن را در کنسول وب کپی کنید (F12 در بیشتر مرورگر ها) و متغیر age  را چند بار تغییر دهید.

9. چک کردن حضور یک متغیر

معمولا اتفاق می‌افتد که شما نیاز دارید تا چک کنید که متغیر وجود دارد یا نه. میانبر “if presence” به شما کمک می‌کند که این کار را با کد کمتری انجام دهید.

توجه داشته باشید که بسیاری از میانبر‌های جاوا اسکریپت به خوبی نسخه‌های طولانی کار نمی‌کنند مثلا نماد if(myVar) اشتباه بودن متغیر را چک نمی‌کند ولی در بقیه‌ی موارد مفید است. برای مثال متغیر نمی‌تواند تعریف نشده باشد (cannot be undefined)، خالی (empty)، هیچ (null) و اشتباه (false).

شما می‌توانید با زدن قطعه کد زیر در کنسول مرورگر و چند بار تغییر متغیر myVar آزمایش کنید که “if presence” چگونه کار می‌کند.

برای متوجه شدن این که این میانبر چگونه کار می‌کند آن را با متغیر‌های ""(رشته‌ی خالی)، false، 0، true، یک رشته‌ی غیرخالی (مانند "Hi")، یک عدد (مانند 99) و وقتی که متغیر تعریف نشده است (مانند var myVar).

10. چک کردن غیبت یک متغیر

میانبر “if presence” می‌تواند برای چک کردن نبود یک متغیر هم به کار برود که این عمل با گذاشتن علامت تعجب (!) قبل از آن می‌باشد. علامت تعجب یک عملگر منطقی not در جاوااسکریپت می‌باشد( و البته در بسیاری از زبان‌های برنامه نویسی).

بنابراین با نماد if(!myVar) شما می‌توانید چک کنید که متغیر myVar تعریف نشده، خالی، null و یا اشتباه است.

4.3 از 16 رای

نویسنده : تم شاپ

بزرگترین مرجع خرید و فروش قالب های حرفه ای

اگر می‌خواهید مقالات ویژه ما و قالب های رایگان را در ایمیل خود داشته باشید ، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید:

تعداد اعضای خانواده تم شاپ 20420 نفر

نظرات کاربران

0 نظر

درج نظر مخصوص اعضای سایت می باشد .

10 تکنیک اصلی سریع نویسی جاوا اسکریپت برای مبتدیان بازبینی شده توسط تم شاپ در 10/15/2018. 10 تکنیک اصلی سریع نویسی جاوا اسکریپت برای مبتدیان در این مقاله 10 تکنیک اصلی سریع نویسی جاوا اسکریپت برای مبتدیان را بررسی خواهیم کرد. تعداد زیادی میانبر جاوا اسکریپت وجود دارد، اما آن‌ها یک راهنمای رسمی ندارند. بعضی از آن‌ها واقعاً ساده هستند. اما بعضی حتی برای برنامه نویسان با تجربه هم ترسناک هستند. در این مقاله، شما می‌توانید 10 میانبر جاوا اسکریپت برای مبتدی‌ها که به شما قابلیت بهینه سازی و کوتاه نویسی کد را می‌دهد، پیدا کنید. رتبه : 4.3